Ny kurs och premiär för min allra första bok!NY kurs"Att möta våld och trauma – och få hjälp av hästar, naturen och Compassion som förhållningssätt".
Tre dagar 19-21 augusti 2022.
Klicka på länken "kontakt" så hör jag av mig snarast! Läs mer under Utbildning På Facebook finns en egen sida för oss som arbetar, eller vill arbeta tillsammans med hästar,     "Med hästen som arbetskamrat".

NY bok!"Med handen på hjärtat - psykologin mellan människa och häst" .
Boken kommer få en egen sida här på hemsidan snart :-) Tills dess hänvisar jag till mitt     boksläpp som sker den 26 februari!

I övrigt fortsätter jag att läsa fiolosofi och etologi även detta år på LIU samt Djurskydd & Djurvälfärd på SLU för att fördjupa mig ytterligare inom psykologi/psykiatrin och få en djupare förståelse för samspelet mellan häst och människa! Lycka att få kombinera sina stora intressen - hästar & psykologi!

Dessutom har jag ridlektioner och helgkurser samt föredrag som vanligt.Jag åker runt i Sverige och håller lektioner och kurser, eller på min ridbana. Välkommen med förfrågan!
Är du ridrädd eller känner osäkerhet i hanteringen av hästar? Jag kanske kan hjälpa dig att komma vidare, förbi det som skrämmer - hör av dig så pratar vi mer :-)
Följ mig gärna på Facebook där jag skriver om tips, tankar och andra nyttiga saker för dig som häst/ridintresserad, sök på "Kyrsta Häst" eller klicka på "F:et" uppe i högra hörnet :-)