Nya tider!Kursen"MED HÄSTEN SOM ARBETSKAMRAT - RELATIONEN I FOKUS". blev en succé! En ny kurs i augusti 2021. Hör av dig till mig vid intresse, klicka på länken "kontakt" så hör jag av mig snarast! Läs mer om utbildningen under Utbildning På Facebook finns en egen sida för kursen ,     "Med hästen som arbetskamrat".

Nu hoppas jag att vi snart kan få ses igen och återuppta jobbet med ryttarmedvetenhet och analyser, allt fär att bli en bättre ryttare! Jag fortsätter läsa etologi även detta år på Linköpings Universitet och kommer fördjupa mig ytterligare inom psykologi/psykiatrin för att få en djupare förståelse för samspelet mellan häst och människa! Lycka att få kombinera sina stora intressen - hästar & psykologi!

I övrigt har jag ridlektioner och helgkurser samt föredrag som vanligt.Jag åker runt i Sverige och håller lektioner och kurser, eller på min ridbana. Välkommen med förfrågan! Är du ridrädd eller känner osäkerhet i hanteringen av hästar? Jag kanske kan hjälpa dig att komma vidare, förbi det som skrämmer - hör av dig så pratar vi mer :-) Följ mig gärna på Facebook där jag skriver om tips, tankar och andra nyttiga saker för dig som häst/ridintresserad, sök på "Kyrsta Häst" eller klicka på "F:et" uppe i högra hörnet :-)