Härliga höst!Kursen"MED HÄSTEN SOM ARBETSKAMRAT - RELATIONEN I FOKUS". blev en succé! Lena Stenvall och jag har bestämt att vi startar en ny kurs i februari 2020. Hör av dig till mig vid intresse, klicka på länken "kontakt" så hör jag av mig snarast! Läs mer om utbildningen under Utbildning På Facebook finns en egen sida för kursen ,     "Med hästen som arbetskamrat".

I våras gick jag en utbildning i "Mindful Self- Compassion" och nu i höst kommer jag bli färdig Mindfulnessinstruktör! Jätteroligt att vidareutveckla "humansidan" i mitt jobb. Detta kommer jag utveckla i mitt koncept "Ryttar- QiGong". Mer om det så småningom :-) I övrigt har jag ridlektioner och helgkurser samt föredrag som vanligt.Jag åker runt i Sverige och håller lektioner och kurser, eller på min 20 x 60 bana. Välkommen med förfrågan!

Är du ridrädd eller känner osäkerhet i hanteringen av hästar? Jag kanske kan hjälpa dig att komma vidare, förbi det som skrämmer - hör av dig så pratar vi mer :-)

Följ mig gärna på Facebook där jag skriver om tips, tankar och andra nyttiga saker för dig som häst/ridintresserad, sök på "Kyrsta Häst" eller klicka på "F:et" uppe i högra hörnet :-)